Обратно към ЦРЧР

Регистрация за национална конференция: „СПОДЕЛЯНЕ НА УСПЕШНИ ПРАКТИКИ В ОБЛАСТТА НА ПРИОБЩАВАЩОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА ОТ COVID-19“

май 9, 2022

Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) и Националният експертен екип по професионално образование и обучение (Bulgarian National VET Team), Ви канят да вземете участие в Национална конференция на тема: „СПОДЕЛЯНЕ НА УСПЕШНИ ПРАКТИКИ В ОБЛАСТТА НА ПРИОБЩАВАЩОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА ОТ COVID-19“, която ще се проведе на 26.05.2022 г. от 9:30 ч. в сградата на ЦРЧР на ул. „Граф Игнатиев“ 15, гр. София.

В Конференцията ще вземат участие водещи експерти, представители на държавни институции и практици от системата на училищното образование. Ще бъде представен и предложен за  дискусия широк спектър от теми, свързани с приобщаващото образование: как се създава приобщаваща среда за учене по време на пандемия – резултати и научени уроци; създаване на умения в областта на науките, математиката и техническите науки, както и професионални умения.

Ще бъдат презентирани добри практики в приобщаващото образование в професионални гимназии и средни училища. Ще продължим и темата за цифровизацията и създаването на зелени умения, ще бъдат представени нови методи за обучение по социално предприемачество и добри международни практики.

С предварителната програма на събитието можете да се запознаете тук.

За участие в събитието е необходима предварителна регистрация на следния линк:

https://www.surveymonkey.com/r/YFKTCHW

Потвърждение за регистрацията си ще получите по електронна поща.

За всички участници извън град София се поемат пътни разходи спрямо изискванията, посочени в документа, който може да изтеглите тук.

Регистрации се приемат до 12:00 часа на 19.05.2022 година или до запълване на капацитета на залата.

Националният екип по ПОО към ЦРЧР