Обратно към ЦРЧР

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КРЪГЛА МАСА НА ТЕМА „ПОВИШАВАНЕ НА ДИГИТАЛНИТЕ УМЕНИЯ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА МИКРОКРЕДИТИТЕ КАТО ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПО-ДОБРА ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ”

ное. 7, 2022

Център за развитие на човешките ресурси и  Националният експертен екип по ПОО Ви канят да вземете участие в Кръгла маса на тема „Повишаване на дигиталните умения и използване на микрокредитите като възможност за по-добра професионална реализация”, която ще се състои на 30.11.2022г. в гр. София, хотел „Рамада бай Уайндхем София Сити Сентър“ (бул. „Княгиня Мария Луиза“ 131)

По време на кръглата маса ще бъдат представени предизвикателствата пред  партньорството в дигитална среда и сътрудничеството между поколенията за преодоляване на  дигиталното неравенство, повишаването на дигиталната грамотност в мигрантските общности и резултати от национално проучванена дигитално-медиийните умения на учениците. Ще имате възможност да се запознаете с Препоръката на Съвета на ЕС относно европейския подход към микроудостоверенията и възможностите за прилагането им в национален контекст, както и за създаване на индивидуална сметка за обучение.

В програмата на събитието се предвижда да вземат участие представители на държавни институции и на социалните партньори –  МОН, НАПОО, БСК, АИКБ и др.

С предварителната програма на събитието можете да се запознаете ТУК.

За участие в събитието е необходима предварителна регистрация на следния линк: https://www.surveymonkey.com/r/KKY5GM9

Регистрации се приемат до 12:00 ч. на 21.11.2022 г. или до запълване на капацитета на залата.

За всички участници извън София се поемат пътни разходи спрямо изискванията, посочени в документа, който можете да изтеглите ТУК.

Национален екип по ПОО към ЦРЧР