Обратно към ЦРЧР

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Практически уъркшоп: Инструменти за измерване на качеството и въздействието на инициативи в рамките на програма „Еразъм+“

мар. 23, 2022

Център за развитие на човешките ресурси(ЦРЧР) и Национален експертен екип по ПОО (Bulgarian National VET Team), Ви канят да вземете участие в практически уъркшоп на тема: Инструменти за измерване на качеството и въздействието на инициативи в рамките на програма „Еразъм+“- представяне на решения и инструменти, използвани от координатори на проекти, получили знак за качество, който ще се проведе на 31.03.2022 г. от 9:30 ч. в сградата на ЦРЧР, ул. „Граф Игнатиев“ 15, гр. София.

По време на уъркшопа ще бъдат представени различни инструменти и практики за измерване на качеството и въздействието на проекти, свързани с професионалото образование и обучение в рамките на програма „Еразъм+“. Ще бъдат разгледани и конкретни проекти, получили високи оценки за качество в резултат на реализираните от тях дейности.

По време на предвидената в уъркшопа дискусия ще има възможност да се обсъдят практически решения и идеи за разработване на проекти, чийто резултати да съответстват на индикаторите за качество на програмата „Еразъм+“ и да бъдат оценени много високо. Резултатите от дискусията биха могли да се ползват при разработването на нови проектни идеи в областта на ПОО.

Програма на събитието може да видите: тук

Важно: Уършопа ще се проведе спрямо противоепидемичните мерки в действащата към момента на провеждането му заповед на Министъра на здравеопазването!!!

За да участвате в събитието, е необходимо е да попълните регистрационна форма, предоставена посредством следния линк: тук

Потвърждение за участие ще бъде получено писмено по и-мейл преди провеждането на мероприятието.
За всички участници извън град София се поемат пътни разходи спрямо изискванията посочени в следният документ: тук

Регистрации се приемат до 12:00 часа на 28 март 2022 година. Има все още свободни места!

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ НЕ СЕ ИЗИСКВА!

Националният екип по ПОО към ЦРЧР