Обратно към ЦРЧР

Кръгла маса на тема „ Мерки за повишаване внедряването на ECVET в системата на ПОО и приложението му в България“

13
Dec
'18
ное. 30, 2018

Център за развитие на човешките ресурси съвместно с Министерство на образованието и науката организира на 13 декември 2018г. кръгла маса на тема „ Мерки за повишаване внедряването на ECVET в системата на ПОО и приложението му в България“. Събитието ще се проведе на 13 декември от 09:30 часа в хотел „Даунтаун“, гр. София, бул. „Васил Левски“27А.

Кръглата маса ще създаде условия за представяне бъдещето на системата в България и институционалната й подкрепа, както и ще насърчи представителите на образователните институции да разгледат възможности за приемане на мерки, които да спомогнат приложението й. Мероприятието ще даде възможност на различни заинтересовани страни да обменят знания и постижения, както и да допринесат чрез конкретни предложения за позитивното развитие и приложение на ECVET в България.

ЦРЧР любезно кани заинтересованите лица да се регистрират на следния линк: тук

Организаторите на конференцията покриват разходите за пътни и храна на участниците, заявили своето включване най-късно до 9 декември 2018 година. Моля да имате предвид, че местата са ограничени и с предимство ще са по-рано регистриралите се за участие.

Ще получите потвърждение за вашето участие по електронна поща, след закриване на регистрацията. Център за развитие на човешките ресурси ще поеме пътни разходи на участниците в кръглата маса, пристигащи от населени места извън гр. София! Инструкция за изплащане на пътни разходи- тук

Екипът ни ще се радва да Ви види сред участниците. За допълнителни въпроси моля да се свържете с Иванка Михайлова на imihailova@hrdc.bg или на тел. 02/ 9155097.

Екипът на Националните ECVET експерти към ЦРЧР.