Обратно към ЦРЧР

Национални дни на кариерата 2023

мар. 14, 2023

Уважаеми посетители,

Центърът за развитие на човешките ресурси, Национален Европас Център България, Национален Еврогайдънс Център България, eTwinning България, Националния екип по ПОО към ЦРЧР и Национална мрежа Евродеск – България, ще вземат участие в ежегодно провежданите Национални дни на кариерата, организирани от JobTiger.

Очакваме Ви на най-мащабното кариерно изложение в България – „Национални дни на кариерата „JobTiger“ на следните локации:

  • 1 април, Гранд Хотел „Милениум“ София, Конферентни зали на ет. 2, гр. София;
  • 4 април, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус, гр. Велико Търново;
  • 8 април, Хотел-галерия „Графит“, бул. „Княз Борис I-ви“ 65, 9000 Варна Център, гр. Варна
  • 11 април, Русенски университет „Ангел Кънчев”, ул. „Студентска“ 8, гр. Русе

По време на събитиеята на специално изграден щанд, посетителите ще могат да се запознаят с дейност Европас, „eTwinning“, „Еврогайдънс“, „Bulgarian National VET Team” и „Евродеск“ и възможностите, които предоставят в сферата на образованието и обучението. Нашите експерти ще бъдат на разположение да Ви представят платформата Европас и възможностите, които предоставя за работа и обучение в Европа. Ще имате възможност да се запознаете с новите функционалности на платформата, чрез която може да представите своите знанията, умения и компетенции с цел намиране на работа, обучение или стаж, както и да бъдете информирани за отскоро въведената двуфакторна автентификация с цел защита на Вашите данните.

Ще Ви очакваме!

Национален експертен екип по ПОО към ЦРЧР