Обратно към ЦРЧР

Геймифицирани онлайн курсове за развитие на ключови умения за работната сила на бъдещето

май 17, 2024

Безплатен достъп до практически материали, тестове и интерактивни упражнения за усъвършенстване на най-търсените умения за успешна професионална реализация:

  • Дигитални умения
  • Социални и кариерни умения
  • Зелени умения
  • Предприемачески умения

Всеки от четирите курса включва практически знания, вдъхновяващи видеоклипове, интерактивни упражнения, минизадачи и тестове. След изпълнение на задачите в курса участниците получават сертификат.

Иновативни, интересни, забавни и полезни упражнения за развитие на ключови умения, които гарантират успешна професионална реализация. Ако сте студент и искате да учите бързо, онлайн, по всяко време, в удобно за вас темпо, тези курсове са за вас. Ако сте кариерен консултант, учител, който се интересува от новостите в света на професиите, специалист по професионално образование – тези курсове ще ви предложат интересни идеи, които да приложите в работата със своите ученици и да насърчите тяхното кариерно ориентиране.

До края на м. април 2024 г. повече от 300 души са регистрирани в платформата, а над 170 са завършили обучението си в курсовете. Впечатленията на първите ползватели на ресурсите потвърждават тяхната полезност.

Упражненията и информацията в курсовете са достъпни на 5 езика и са напълно безплатни.

Линк към обучителната платформа: https://moodle.futurework4s.eu/

Екипът, разработил учебните ресурси, включва експерти от Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Фондация на бизнеса за образованието в България, Чешкия университе по природни науки в Прага, Университетът Link Campus в Италия, и Innovation Hive в Гърция.

Обучителните курсове и геймифицираната платформа по проект Future Work 4’s са създадени по проект Future Work 4’s, No: 2021-1-BG01 KA220-HED-000089475 с финансовата подкрепа на Европейската комисия по програма „Erasmus+“.

Национален експертен екип по ПОО към ЦРЧР