Обратно към ЦРЧР

Уебинар на тема „Възможности за мобилност в сферата на професионалното образование и обучение чрез Програма „Еразъм+“, 20 декември 2023 г.

дек. 20, 2023

Уважаеми посетители,

На 20 декември 2023г, Национален Европас Център България, Национален експертен екип по ПОО България и Национален Еврогайдънс Център България проведиха уебинар на тема „Възможности за мобилност в сферата на професионалното образование и обучение чрез Програма „Еразъм+“. В него взеха участие над 70 участника.

По време на уебинара бяха представени предизвикателствата и възможностите на програма „Еразъм+“ с оглед поканата за кандидатстване за проектни предложения за 2024 година от г-жа Мария Иванова-Пиндин и г-жа Любомира Янева – главни експерти в ЦРЧР.

В рамките на събитието бяха дискутирани теми като „Как да подготвим успешен проект по Програма „Еразъм+“ от националните консултанти по ПОО г-жа Пенка Николова и г-жа Антоанета Войкова, а модератор на събитието бе националния консултант по ПОО г-н Андреан Лазаров.

„Ролята на Европас в Програма „Еразъм+“ и възможности за професионална реализация чрез платформата Европас“ бяха представени от г-н Стоян Кюлев – Началник отдел „Отчитане“ и експерт по дейност „Europass“.

Презентации от събитието следват в линковете по-долу:

Презентация на програма „Еразъм+“ от г-жа Мария Иванова – Пиндин и г-жа Любомира Янева

Презентация „Как да подготвим успешен проект по дейност КД2“ – г-жа Пенка Николова

Презентация „Често допускани грешки“ – г-жа Антоанета Войкова

Национален експертен екип по ПОО към ЦРЧР