Обратно към ЦРЧР

Семинар „Използване на инструменти на ПОО при валидиране и разпознаване на резултати от учене, натрупани в неформална среда“

дек. 6, 2021

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим да вземете участие в семинар „Използване на инструменти на ПОО при валидиране и разпознаване на резултати от учене, натрупани в неформална среда“, който ще се проведе на 14 декември (вторник) 2021г. от 13.00 часа в основната зала в сградата на Центъра за развитие на човешките резурси.

Програмата на семинара обхваща представяне на нормативната рамка за валидиране в системата на ПОО, която обхваща и валидиране на резултати от учене, натрупани в неформална среда извън ПОО. Също така ще бъде презентиран конкретният процес в неговите последователни стъпки, което да улесни инициативността на заинтересованите среди. Допълнително ще се очертаят и тенденции при валидирането на самостоятелното учене във висшето образование.

Необходимо е да попълните настоящата регистрационна форма ТУК, за да участвате в семинара. Потвърждение за участие ще бъде получено преди провеждането на семинара.

Поради въведените ограничителни мерки местата за участници също са ограничени. Регистрации се приемат до 23:00ч. на 12 декември 2021г. или до достигане на разрешения брой присъствено участници.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ НЕ СЕ ИЗИСКВА!

С предварителната програма може да се запознаете ТУК

ВАЖНО: Събитието ще се проведе спрямо действащите противоепидемични мерки по заповед РД-01-890/3.11.2021 на Министъра на здравеопазването (в частност точка 32), като всеки участник и лектор на входа на залата трябва да предостави (на хартия или дигитално) валиден и действащ зелен сертификат, удостоверяващ прекаран COVID-19 / завършен ваксинационен курс / валиден ПСР тест (не по-късно от 72 часа от началото на събитието) или бърз антигенен тест (не по-късно от 48 часа преди събитието). Участници, които не притежават такъв сертификат няма да бъдат допускани в залата.  

Екпипът на ЦРЧР и Национален екип по ПОО