Обратно към ЦРЧР

РЕГИСТРАЦИЯ за национален семинар на тема: „От генерация Z към Генерация Европас – успешна пътека от професионалното обучение към пазара на труда”

ное. 15, 2023

Центърът за развитие на човешките ресурси – екипи: „Национален експертен екип по ПОО“, „Europass“ и „Еuroguidance“ Ви канят да вземете участие в национален семинар на тема: „От генерация Z към Генерация Европас-успешна пътека от професионалното обучение към пазара на труда”.

Събитието ще се проведе на 01 декември 2023г. в град Сандански и фокусирано към ученици и техните преподаватели от професионални гимназии в региона в рамките на „Европейска година на уменията – 2023”.

В програмата на семинара са предвидени представяния на постижения на ученици от професионални гимназии, като ще бъдат демонстрирани добри практики в създаването на професионалната автобиография (чрез инструментите на Europass) и мотивационно писмо за успешна кариерна реализация.

Водещи експерти ще коментират и ще консултират ученици и техните учители относно често срещани грешки и съвети за преодоляването им, както и ще представят насоки за кариерно ориентиране с оглед на по-лесен достъп до пазара на труда в България.

Събитието има практическа насоченост и към преподаватели и директори от професионални гимназии като за тази цел е предвиден панел с предоставяне на съвети за по-успешно създаване на проектни предложения по програма „Еразъм+“.

При потвърждение от страна на организаторите, ще получите информация за мястото и програма на събитието.

Молим Ви предварително да се запознаете и  да спазвате указанията в инструкция за изплащане на пътни разходи ТУК

Местата са ограничени до запълване капацитета на залата.

Линк за регистрация САМО ЗА УЧИТЕЛИ И ДИРЕКТОРИ до запълване на капацитета на залата: https://www.surveymonkey.com/r/VK9XJ7T

Национален експертен екип по ПОО към ЦРЧР