Обратно към ЦРЧР

Конференция ECVET на европейско ниво и разпространението на системата в България

сеп. 27, 2018

Център за развитие на човешките ресурси /ЦРЧР/ организира конференция на тема: „ECVET на европейско ниво и разпространението на системата в България“. Конференцията ще се проведе от 16 до 17 октомври 2018 г./ два работни дни/ в хотел „Марица“, гр. Пловдив.

По време на събитието участниците ще имат възможност да се запознаят с резултатите от проведения Годишен ECVET форум, както и да получат информация за различни добри практики в други европейски страни по приложение на системата.

Основна цел на събитието е да се насърчи приложението и разпространението на ECVET на национално ниво, в тази връзка са поканени представители на различни институции и организации, които вече успешно работят със системата, за да споделят опита си.

Организаторите на конференцията покриват разходите за пътни, храна и настаняване на участниците, заявили своето включване до 7 октомври 2018 на следния линк:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqYc4d5NKEH6dA9KOZvXC9sva_Gw6ft5mvCiSYWbccAxxl1g/viewform

Ще получите потвърждение за вашето участие по електронна поща, след закриване на регистрацията.

Център за развитие на човешките ресурси ще осигури нощувка на 16 октомври 2018г. и ще поеме пътни разходи на участниците в конференцията, пристигащи от населени места извън гр. Пловдив! Инструкция за изплащане на пътни разходи – тук. 

Екипът ни ще се радва да Ви види сред участниците. За допълнителни въпроси моля да се свържете с Иванка Михайлова на imihailova@hrdc.bg или на тел. 02/ 9155097.

Екипът на ЦРЧР